22 Μαρ

Event ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017

Ο γνωστός οίκος AVIOTI με τη σειρά resort wear SS 2017, συμμετείχε στο event Miss ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017
Έντυσε τις διαγωνιζόμενες στο κομμάτι του casual, με τα ρούχα resort τύπου free style, που αναδεικνύουν την ομορφιά, την χάρη, τον αισθησιασμό, αλλά και την πολιτισμική κληρονομιά της Ελληνίδας.
Η σχεδιάστρια της σειράς, Anastasia Avioti, δέχτηκε την πρόταση του σχεδιασμού και κατασκευής του παραδοσιακού κουστουμιού που θα φορεθεί από την νικήτρια Miss ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017 Ιωάννα Γιαγκίνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ που θα γίνει στην Ελλάδα το Ιούνιο.

MISS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017

ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017 Πανελλήνιος διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη νέων μοντέλων

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν στο κατάμεστο Glyfada Gold Gardens, ο Πανελλήνιος διαγωνισμός ομορφιάς Μiss ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017, που επί 17 συναπτά έτη δίνει το παρών και αναδεικνύει την μόδα και την ομορφιά, όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και εκτός. Το παρών έδωσαν πολλά και διακεκριμένα ονόματα του modeling αλλά και της show biz.

Η Ακαδημία Μοντέλων σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων έδωσαν την ευκαιρία σε Νέες Όμορφες Έλληνιδες καλλονές να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία, δίνοντας το παρών σε έναν τέτοιο θεσμό, ενώ παράλληλα παίρνουν το διαβατήριο για να αναδειχτούν και να κάνουν σωστά βήματα στον χώρο του modeling. Καθώς ο Πανελλήνιος διαγωνισμός ομορφιάς Μiss ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017 παρέχει άρτια εκπαίδευση και δίνει τα απαιτούμενα εχέγγυα για μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας.

O Κορυφαίος Έλληνας manager μοντέλων, μετρ του είδους όπως τον χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά και ξένα ΜΜΕ Γιώργος Κουτούλιας, η«ψυχή» της διοργάνωσης έχει το «μάτι», να ανακαλύπτει , εκπαιδεύει , και αναδεικνύει νέα Μοντέλα, όπως έχει κάνει πολύ επιτυχημένα στο παρελθόν με τις: Άντζελα Ευριπίδη, Νίκη Κάρτσωνα, Ελένη Πετρουλάκη, Κώστα Φραγκολιά, Μπέτυ Κουράκου, Ρία Αντωνίου, Κατερίνα Στικούδη, κ α.

Το casual ντύσιμο επιμελήθηκε η μοναδική εταιρεία Avioti.

Fashion design #Anastasia Avioti   |  Τα παπούτσια της casual εμφάνισης είναι: #Mater Terra     |  Και τα κοσμήματα: #2π

Οι φιναλίστ φόρεσαν στη συνέχεια της διοργάνωσης, βραδινά φορέματα CINEMA του κορυφαίου σχεδιαστή Πάνου Ζήνα
Τα καλλυντικά ήταν απ ΄την υπέροχη και ανερχόμενη εταιρεία Yves Rocher
Tα μαλλιά των καλλονών επιμελήθηκε η μοναδική Κατερίνη Γαλανοπούλου – Katrin Coiffure.
Ενώ τα υποδήματα ήταν της εξαιρετικής εταιρείας FAMOUS shoes.

Την κριτική μας επιτροπή απάρτιζαν διακεκριμένα άτομα της μόδας, καθώς και του επιχειματικού, δημοσιογραφικού χώρου:
Πάνος Ταμπραντζής GRECO STROM
Αναστασία Βοσκανίδου ΜΟΝΤΕΛΟ
Τζένη Οικονόμου-Ρίζου FASHION PR SPECIALIST
Μάκης Δανάλης HOTEL THEOXENIA
Άγης Ιωακείμ EROTOKRITOS FASHION
Γιώργος Γρυσπουλάκης GEKAEM AUTO
Σπύρος Καλαματιανός ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Τάσος Λαζάρα BLOGGER
Αγγελική Οικονόμου YVES ROCHER
Γιώργος Δριβάκος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Κωσταντίνα Βαλσαμή ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2016

 

Η νικήτρια Miss ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017 Ιωάννα Γιαγκίνη ( 19 ετών) φοιτήτρια στην Γερμανική φιλολογία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ που θα γίνει στην Ελλάδα το Ιούνιο.

Οι άλλες νικήτριες είναι Star Τουρισμός η Αφροδίτη Γώγου
1η Αν. Μiss Τουρισμός Κατερίνα Χρυσανθακοπούλου . 2η Αναπλ. Μiss Τουρισμός η Σοφία Σώτου, Sport Woman η Δήμητρα Φραντζή , Miss Young Tourism η Αντιγόνη Περτικόβ

Χορηγοί:

ZINAS – DAVIDOFF – GRECO STROM – FAMOUS SHOES -BLUE STAR FERRIES- GEKAEM AUTO – ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γ – FUTURE MODELSMISS TOURISM PLANET – MISS Tourism Greece – George Koutoulias B

Έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ σχετικά με το event Miss ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 

BBEAUTIFUL  |  NYXTOBATHS  | ENTERTV  |  ITSHISNDHERS  |  ARTFASHION  |  B2MAGAZINE